TEVFIK'S PLACE

TEVFIK'S PLACE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tevfik's Place. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 20:03 Het smaakte erg goed. De calzone bevatte wel vrij veel olie.
2 jul 2022 om 20:22 Snel bezorgd En bij mij prima rekening gehouden met de opmerkingen
28 jun 2022 om 12:26 Eten was goed alleen jammer dat ze niet naar de opmerkingen luisteren
24 jun 2022 om 20:01 Geen kömkömmer, top service
24 jun 2022 om 19:49 Vandaag een broodje döner gekregen die bij het oppakken uit de zak al meer op een broodje kaas leek. Gewoon schandalig. En dan een nieuwe pipo die zegt dat alle broodjes hetzelfde zijn. Ga toch weg
18 jun 2022 om 10:59 1e keer dat ik een slechte service heb gekregen. Wil je salade apart wat overigens bij een broodje hoort. Krijg je te horen dat je 2eu extra moet betalen voor iets wat erbij hoort! Slechte service!
13 jun 2022 om 20:23 We kijken altijd erg uit naar de bestelling, ook al duurt het soms wat langer. Geen probleem. Eigenlijk bestellen we altijd een donerbox. Ik weet niet hoe jullie het doen maar er komen altijd knapperige friet uit de box. Top!
13 jun 2022 om 19:53 Prima
11 jun 2022 om 21:43 Bezorging kwam precies op de gevraagde tijd, echt top! Eten was ook prima!
6 jun 2022 om 20:08 Eten is altijd goed. Bezorgen meestal ook mooi op tijd. Maar dit keer was het wel heel lang wachten. Anderhalf uur zeg. Maat het vervelendst vond ik het dat ze de telefoon niet opnamen. Dan weet je niet of er wat aan de hand is.
5 jun 2022 om 20:54 keurig op tijd en heerlijk eten